Broadcast Magazine

Broadcast Magazine
Bijgewerkt: 21 min 25 sec geleden

Julia Boschman wint talentenjacht K2 zoekt K3

28 november, 2021 - 01:01

Eerder dit jaar werd bekend dat K3-lid Klaasje Meijer de muziekgroep ging verlaten. Daarop besloot het management een talentenjacht te organiseren om een opvolger te vinden. Duizenden Nederlanders en Belgen meldden zich aan; een kwart van de geïnteresseerden was een man. De talentenjacht werd de afgelopen weken uitgezonden op SBS6 en VTM.

Uiteindelijk bleek Julia Boschman de meest geschikte opvolger, oordeelden de twee achtergebleven leden van K3. In de finale zei de 19-jarige Brabantse dat ze zich een “volmaakt gelukkig mens” voelt. “Het is een droom die uitkomt, ik heb hier zo lang naartoe gewerkt.”

Volgend weekend treedt de ‘nieuwe’ K3-formatie voor het eerst samen op, tijdens een concert in Antwerpen.

Bron: NOS/BM

Categorieën: Media nieuws

Nieuwe serie MTV Flashback gestart met Bilal Wahib

28 november, 2021 - 01:00

Tijdens het openhartige gesprek duiken ze terug in het verleden van Bilal, en wordt er gesproken over zijn nieuwe album, verdeelde liefde voor zowel zingen als acteren, zijn kinderwens en zijn plan om zijn platenlabel Top Notch te verlaten. En natuurlijk over het grootste dieptepunt dat een paar maanden geleden zijn hele leven overhoop gooide: hij bood een 12-jarige jongen geld om zijn geslachtsdeel te tonen tijdens een livestream op Instagram.

Over MTV Flashback
In MTV Flashback neemt presentatrice Quinty Misiedjan een bekende gast mee on a trip down memory lane. Wat was zijn of haar favoriete muzieknummer of spelcomputer? Wie was zijn of haar favoriete leraar of beste vriend of vriendin?

Op de relax-bank wacht de bekende gast af wat er op de old school beeldbuis verschijnt die voor hem en de presentatrice staat. Dit kan een item zijn waar de bekende gast vroeger gek op was, een oude schoolfoto of een video van een oude vriend/bekende die de gast al jaren niet heeft gezien en die met een mooie anekdote komt.

Bron: ViacomCBS/BM

Categorieën: Media nieuws

Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 is geopend

27 november, 2021 - 06:01

Luisteraars kunnen tot vrijdag 3 december 16.00 uur minimaal 5 en maximaal 35 nummers geheel naar eigen keuze aandragen voor de lijst der lijsten via nporadio2.nl. Tijdens de Stemfinaledag op vrijdag 3 december wordt op NPO Radio 2 tussen 16.30 en 16.45 uur de top 10 bekendgemaakt van de Top 2000 van 2021. De onthulling van de volledige lijst der lijsten is op donderdag 16 december.

Start Top 2000
De uitzending van de NPO Radio 2 Top 2000 begint op zaterdag 25 december meteen om 00.00 uur. Traditiegetrouw is de nummer 1 op oudejaarsdag vlak voor de jaarwisseling te horen.

Schema dj-team tijdens Top 2000
00.00 – 02.00 uur Jeroen van Inkel
02.00 – 04.00 uur Rick van Velthuysen
04.00 – 06.00 uur Frank van ‘t Hof
06.00 – 08.00 uur Carolien Borgers
08.00 – 10.00 uur Jan-Willem Roodbeen & Jeroen Kijk in de Vegte
10.00 – 12.00 uur Bart Arens
12.00 – 14.00 uur Annemieke Schollaardt
14.00 – 16.00 uur Gijs Staverman
16.00 – 18.00 uur Ruud de Wild
18.00 – 20.00 uur Wouter van der Goes
20.00 – 22.00 uur Emmely de Wilt
22.00 – 00.00 uur Giel Beelen

Tijdens de Stemweek komen de uitzendingen uit de NPO Radio 2-studio. De Top 2000 Stembus rijdt dit jaar niet door het land vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

Bron: NPO/BM
Foto: Emma Pot/NPO Radio 2

Categorieën: Media nieuws

Videoland komt met eigen Expeditie Robinson-reeks

27 november, 2021 - 03:38

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL Nederland: “Videoland is uitgegroeid tot een platform waar grote merken een vaste waarde zijn. Expeditie Robinson is zo’n merk. We zijn trots dat we met het Videoland-team en producent SimpelZodiak een speciale versie hebben ontwikkeld voor onze abonnees. Elke keer weten we in dit programma nieuwe twists & turns te verwerken, waarbij we zelfs doorgewinterde fans blijven verrassen. Art en Geraldine vormen samen een sterk presentatieduo dat hun sporen in het adventure reality genre al ruimschoots verdiend heeft.”

Art Rooijakkers: “Expeditie Robinson was het allereerste avonturenprogramma dat ik maakte. Toen nog als onervaren verslaggever, met Ernst Paul Hasselbach als gelauwerde presentator. Ik kan niet wachten om samen met Geraldine Kemper voor deze Videoland-versie naar een tropisch oord te gaan. Dat zijn extra kersen op deze toch al smaakvolle taart. Oei, een voedsel-beeldspraak. Die gebruik ik nog wel eens als ik ergens enthousiast over ben, maar dat kan straks natuurlijk niet wanneer we tegenover onze hongerige deelnemers staan.”

Geraldine Kemper: “Wat de makers nu weer hebben bedacht voor de Videoland-versie van Expeditie Robinson, dat is bijzonder! Ik heb er heel veel zin in. Art en ik hebben elkaar gesproken en gaan dit avontuur met volle energie aan. Elk seizoen heeft weer zijn eigen verrassingen. Tegen alle deelnemers wil ik zeggen: succes en de die-hard fans: dit wordt extra genieten.”

Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels blijven in najaar 2022 de presentatoren van de RTL 4-versie van Expeditie Robinson.

Bron: RTL Nederland/BM

Categorieën: Media nieuws

NEP heeft ruim 150 vacatures

27 november, 2021 - 01:15

Dat betreft alle vakgebieden, van cameramensen tot IT-ers tot video editors, geluidsmensen, graphics operators en noem maar op. Ralf van Vegten, Managing Director van de Nederlandse vestiging, meldt bij Spreekbuis dat NEP een apart event heeft bedacht: de #UPNEXT Experience Tour.

“Op donderdag 2 december is iedereen die belangstelling heeft om bij ons te komen werken van harte welkom op het Media Park in Hilversum. Ze krijgen alle aspecten van ons bedrijf te zien. En dat zijn er nogal wat, want NEP is een groot en veelzijdig mediatechnologieconcern.”

“Alle goed gemotiveerde mensen met talenten en belangstelling voor mediatechnologie zijn meer dan welkom. Hopelijk zien we ze allemaal bij de #UPNEXT Experience Tour. Volledig coronaproof, dus we checken de corona-app, houden ons aan alle maatregelen en doen de tour in kleine groepen.”

Bron: Spreekbuis/BM

Categorieën: Media nieuws

Chantal Quak vanaf 2022 vaste nieuwslezer Somertijd

27 november, 2021 - 01:00

Chantal Quak neemt de rol over van Cobus Bosscha die vanaf januari als sidekick te horen zal zijn in het programma. Producer en sidekick Luuk van den Braak stopt bij Somertijd. Hij gaat aan de slag als coördinator en programmamaker van Radio 10 Brabant.

Somertijd met Rob van Someren is iedere werkdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen bij Radio 10.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Radio 10

Categorieën: Media nieuws

Nina Jurna nieuwe NOS-correspondent Latijns-Amerika

27 november, 2021 - 01:00

Jurna is bepaald geen vreemde op het continent: tussen 2000 en 2011 was haar standplaats Paramaribo en sindsdien werkt ze vanuit Rio de Janeiro in Brazilië.

Na haar studie Journalistiek aan de Hogeschool Windesheim ging Nina aan de slag bij de Amsterdamse tv-zender AT5. Ze vertrok vervolgens naar Suriname en werd daar correspondent voor RTL Nieuws en verscheidene Nederlandse dagbladen. Na haar verhuizing naar Rio de Janeiro werd ze in 2015 correspondent Latijns-Amerika voor NRC Handelsblad. Ze blijft ook werkzaam in deze functie voor die krant.

“Dit gebied bestaat voor een groot deel uit jonge en nog wankele democratieën waarbij de diepgewortelde ongelijkheid een grote rol speelt”, zegt Jurna, die zowel Portugees als Spaans spreekt. “Verder spelen hier grote actuele vraagstukken, zoals klimaatverandering, ontbossing en – ook hier – een vluchtelingencrisis. Hoewel ik hier al een langere tijd woon, blijft deze regio me fascineren. Latijns-Amerika is een enorme smeltkroes van culturen, een continent met een grote diversiteit. Er liggen hier volop verhalen. Ik kijk er naar uit om Latijns-Amerika nog meer op de kaart te zetten met eigenzinnige bijdragen en nieuwsreportages voor tv, radio en online.”

Esther Bootsma, chef van de Buitenlandredactie van NOS Nieuws: “Nina is een ervaren en veelzijdig journaliste, met een geweldig oog voor menselijke verhalen. Ze heeft een uitgebreid netwerk op dit dynamische continent vol economische en politieke tegenstellingen, en wil graag op pad om al die verhalen te vertellen. We zijn heel blij dat we zo’n goede opvolger van Marc Bessems hebben kunnen vinden.”

Bron: NOS/BM

Categorieën: Media nieuws

Omroep Zwart brengt muziekmarathon van ‘onderbelichte muziekhelden’

26 november, 2021 - 06:16

Met het initiatief wil Omroep Zwart zichzelf op de kaart zetten voordat de omroep zich op 1 januari deel van het publieke bestel mag noemen. De muziek die tijdens de marathon wordt gedraaid, is samengesteld door een team van ambassadeurs van Omroep Zwart en bekende dj’s. Onder anderen rapper Typhoon neemt aanstaande dinsdag een deel van de uitzending voor zijn rekening.

De Radio Zwart Marathon is vanaf vrijdagmiddag hier te volgen.

Bron: Omroep Zwart/BM

Categorieën: Media nieuws

BM #Shorts: Canon 16mm RF unboxing

26 november, 2021 - 04:46

En dus gooi je deze lens makkelijk in je rugtas. Om altijd bij je te hebben voor de momenten dat je echt die groothoeklens nodig hebt. Bij landschaps- en interieurfotografie bijvoorbeeld. Of tijdens het vloggen natuurlijk! Helaas ontbreekt de beeldstabilisatie. Maar dat had ook niet gekund, gezien zijn prijskaartje van 350 euro. Of-ie dat waard is, hoor je in de review. Binnenkort op ons YouTube-kanaal!

Bron: BM

Categorieën: Media nieuws

Thijs Zeeman schiet radeloze mensen te hulp in Zeeman Confronteert

26 november, 2021 - 04:17

Samen met privédetective Nico van den Dries doet Zeeman iedere week diepgravend onderzoek en brengt hij alle bewijzen in kaart, om daarna de confrontatie aan te gaan met de veroorzaker van alle ellende. Soms met alle gevolgen van dien.

Thijs Zeeman: “Mijn team en ik zetten ons al jarenlang met succes in voor het probleem stalking. We gebruiken dezelfde succesformule nu om radeloze mensen te helpen bij de meest uiteenlopende zaken. Niemand heeft namelijk het recht om andermans leven tot een hel te maken.”

In het nieuwe programma pakt Zeeman diverse oplichters aan. Zo confronteert hij een man die tientallen jongens en meisjes gouden bergen belooft. Als zij door zijn leugens heen prikken, gaat hij over tot bedreiging, intimidatie en stalking. Ook behandelt hij een zaak van een oplichtende aannemer en confronteert hij een vrouw die al jarenlang mensen bedreigt, intimideert en zelfs fysiek langsgaat bij haar slachtoffers.

Zeeman Confronteert wordt geproduceerd door No Pictures Please en is vanaf dinsdag 30 november wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Shotbysud/RTL

Categorieën: Media nieuws

Rapper Fresku heeft hoofdrol in Videolandserie Woensel West

26 november, 2021 - 01:00

Ook namen als Imanuelle Grives, Huub Smit en Yannick Josefzoon schetsen met hun rol in de serie een beeld van de iconische wijk Woensel West. De serie Woensel West is vanaf vrijdag 17 december te zien bij Videoland.

De kijker maakt kennis met de vuige ex-crimineel Bryan ‘De Bison’ Bijlhout (Fresku), die na tien jaar cel tot zijn schrik terugkeert in een totaal gegentrificeerde wijk. Hardhandig, lomp en schreeuwerig besluit hij om, samen met zijn excentrieke Woenselse entourage van vroeger, zijn oude criminele imperium opnieuw op te bouwen.

Door de culture-clash tussen hipsters en straattuig, loopt de boel door de onorthodoxe aanpak van De Bison en zijn korte lontje volledig uit de hand. Vooral als hij stuit op de corrupte wijkcoördinator Pieter Kleinzucht (Huub Smit) en de gewetenloze pornoboer Nout Breekmeer (Theo Maassen), die nog een appeltje met hem te schillen heeft.

Woensel West is geproduceerd door NewBe en geregisseerd door Gonzalo Fernandez. De serie is geschreven door Johan Paul de Vrijer en Stephan Miras.

Bron: RTL Nederland/BM

Categorieën: Media nieuws

Nieuwe zondagochtendshow met Tim den Besten en Krista Arriëns

26 november, 2021 - 01:00

De reikwijdte aan onderwerpen is zo breed als de titel doet vermoeden: van Thierry Baudet tot Britney Spears en van Amalia tot Marieke Elsinga. Is het smeuïg nieuws? Dan wordt het besproken! Van Kaag tot Kardashian is vanaf 28 november elke zondagochtend te zien vanaf 11.00 uur op het YouTube-kanaal van NPO 3. Voorlopig verschijnen er vier afleveringen.

Aan de hand van reportages en doorwrochte analyses wordt op zondagochtend met een dampende kop koffie of een verkwikkend Karmelietje de balans van het roddelnieuws in de voorafgaande week opgemaakt. Daarbij wordt de botte bijl in Van Kaag tot Kardashian niet geschuwd. Rubrieken zijn er ook. Wekelijks wordt een schier onoverkomelijk probleem van een anonieme BN’er opgelost, en als sluitstuk van de uitzending wordt de winnaar van de eretitel Narcist van de week bekendgemaakt.

Het programma is losjes gebaseerd op de Instagram stories van Tim den Besten, waarin hij vrijwel dagelijks op creatieve wijze reageert op politiek- en entertainmentnieuws. Tim den Besten: “In het hedendaagse medialandschap is een show als Van Kaag tot Kardashian naar mijn mening onmisbaar. Onafhankelijkheid, actieve herinneringen en de absolute waarheid staan daarbij hoog in het vaandel.”

Over de makers
Tim den Besten is presentator, programmamaker en schrijver. Hij presenteerde onder andere de VPRO jeugdprogramma’s Beestieboys en De grote geld show. Samen met Nicolaas Veul is hij recentelijk te zien in 100 dagen in je hoofd.

Krista Arriëns is journalist, regisseur en presentator. Ze vormt samen met haar zus Marcelle De Sekszusjes. In de webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden over seks.

Bron: VPRO/BM
Foto: Hilde Harshagen/VPRO

Categorieën: Media nieuws

Beeld en Geluid webserie: (W)Auw van de bouw

25 november, 2021 - 10:00

In de tiende aflevering staat de Mediareactor centraal. Wat is het en hoe werkt het? Hoe zie je jezelf er straks in terug als bezoeker? En wat zijn, nu alles qua verbouwing en oplevering samenkomt, de vervolgstappen? Presentatrice Sosha Duysker steekt de handen uit de mouwen én praat met productmanager Museum Karen Drost en de directeur van Ata Tech, een bedrijf gespecialiseerd in AV en lichttechniek, Tom Aarts.

Alle afleveringen (W)Auw van de bouw

Benieuwd naar de andere afleveringen van (W)Auw van de bouw? Op het YouTube-kanaal van Beeld en Geluid kun je alles terugkijken.

Categorieën: Media nieuws

Eerste aflevering Videoland-editie De Verraders eenmalig te zien bij RTL 4

25 november, 2021 - 04:28

Deze twaalf deelnemers nemen intrek in het landhuis Havixhorst en gaan dit psychologische avontuur met elkaar aan: Romana van Baaijen (realityster uit B&B Vol Liefde), Envy Peru (drag queen en winnares van het eerste seizoen Drag Race Holland), Jay Francis (Tisjeboyjay, stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (acteur in onder andere Mocro Maffia), Amara Onwuka (weervrouw), Britt Scholte (actrice), Tim Senders (presentator), Shelly Sterk (presentatrice) en Thijs Zeeman (presentator).

Wie worden Verraders en wie Getrouwen en wie gaan er uiteindelijk met de zilverschat vandoor? In zes afleveringen is te zien hoe deze twaalf BN’ers dit programma vol leugens en bedrog beleven.

Videoland première
De eerste aflevering van dit avontuur is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première bij RTL 4. Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering, direct na Expeditie Robinson, om 21.30 uur te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij Videoland. In 2022 komt het tweede tv-seizoen van De Verraders, dat weer in zijn geheel bij RTL 4 te zien zal zijn.

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “Grote merken horen thuis bij Videoland en daarom krijgen onze sterke tv-merken steeds vaker een eigen Videoland-editie. Deze extra seizoenen zijn exclusief voor de Videoland-kijkers en bieden iets unieks ten opzichte van de tv-seizoenen. Om ook de RTL-kijker kennis te laten maken met deze unieke content introduceren we de Videoland-première. Dit gaan we in de toekomst ook vaker doen.”

De Verraders wordt geproduceerd door idtv.

Bron: RTL Nederland/BM

Categorieën: Media nieuws

EMG verlengt huurovereenkomst studio’s Mediahaven tot 2033

25 november, 2021 - 02:00

EMG huurt in totaal ruim 1.800 m² aan studio’s, productie-, make-up- en kleedruimtes bij de Mediahaven in Amsterdam. De studio’s zijn de laatste jaren de opnameplek voor tal van tv-producties zoals Take me Out, Bankgiro Miljonairs en I Can See Your Voice. Daarnaast zijn deze studio’s uitermate geschikt voor (corporate) events zoals voor vaste partner Loveland EVENTS.

René Delwel, directeur bij EMG: “Ik ben blij te melden dat we ons voor de komende tien jaar verbinden aan Mediahaven. We zitten hier op onze plek en zijn blij dat we ook de komende jaren actief kunnen blijven vanuit deze schitterende locatie aan het IJ.”

Frank van der Heijden, directeur van VDH Vastgoedmanagement: “Wij streven altijd naar een fijne lange termijn relatie en zijn daarmee dan ook zeer verheugd over de huurverlenging van EMG. EMG is een van de smaakmakers in het medialandschap en groot ambassadeur van Mediahaven.”

EMG levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties en faciliteert het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten. In Nederland beschikt EMG over elf studio’s in Aalsmeer, Amsterdam en Hilversum.

Bron: EMG/BM
Foto: Nathan Reinds/EMG (Frank van der Heijden en René Delwel)

Categorieën: Media nieuws

Big Brother op 3 januari terug met nieuw seizoen

25 november, 2021 - 01:02

De realityserie die in Nederland voor het eerst in 1999 te zien was en in 2006 van de buis verdween, keerde begin dit jaar na vijftien jaar afwezigheid terug. De Nederlands-Vlaamse versie van het programma wist met de eerste uitzending 1,3 miljoen kijkers te boeien. Bij de finale waren hier nog 488.000 van over.

Het nieuwe seizoen wordt wederom gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Op 3 januari is de aftrap te zien, die zowel op RTL 4 als RTL 5 wordt uitgezonden. Vervolgens zijn de dagelijkse afleveringen te volgen bij RTL 5. Daarnaast zendt Videoland 24 uur per dag een livestream van de gebeurtenissen in het Big Brother-huis uit.

De vorige reeks werd gewonnen door Jill Goede die ruim 70.000 euro mee naar huis mocht nemen. Het Big Brother-huis is gelegen naast het kantoor van producent EndemolShine in Amsterdam-Zuidoost. Het huis is 300 vierkante meter groot. Daarin bevinden zich 125 camera’s – zelfs op het toilet – die de acht bewoners nauwlettend in de gaten houden.

Bron: RTL Nederland/Nu.nl/BM

Categorieën: Media nieuws

Ewout Genemans maakt documentaire over impact van moord op Peter R. de Vries

25 november, 2021 - 01:01

Ewout Genemans blikt in de documentaire Staand verder leven: Na de moord op Peter R. de Vries samen met de kinderen van Peter, Royce en Kelly, terug op deze heftige periode, maar kijkt ook samen met hen naar de toekomst. De documentaire is een productie van No Pictures Please en is maandag 27 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Ewout interviewt naasten van Peter R. de Vries en spreekt met direct betrokkenen, zoals zijn collega’s bij RTL Boulevard. Wat gebeurde er die week? Wat voor impact hadden de gebeurtenissen op hen? Maar hij gaat ook bijvoorbeeld mee met Royce en Kelly naar de eerste zitting van de rechtszaak over Peter R. de Vries.

Ewout Genemans: “Peter heeft een enorme nalatenschap en laat een gat achter dat niet gevuld kan worden. Toch zien we in de documentaire hoe zijn kinderen dit, in de geest van Peter, zo goed mogelijk proberen te doen. Zo is Kelly voorzitter geworden van stichting De Gouden Tip en staat Royce de familie Verstappen bij in de zaak Nicky Verstappen. Ik ben onder de indruk van de kracht van de familie en voel me vereerd dat ik met hen deze documentaire mag maken.”

Bron: RTL Nederland/BM

Categorieën: Media nieuws

Guidinc. Streaming Video Awards ondersteund door Ziggo

25 november, 2021 - 01:00

De Guidinc. Streaming Video Awards worden dit jaar voor de tweede keer toegekend. Ziggo zal bij de uitreiking op 2 december een belangrijke rol spelen.

Corry Siegers, Head of Video Discovery bij mediabedrijf Bindinc.: “We hebben Nederlandse kijkers weer de mogelijkheid geboden te stemmen op hun favoriete serie, film, documentaire, streamingdienst en, nieuw dit jaar, realityserie. Dat een partij als Ziggo zich aan het event verbindt laat zien dat er in de markt behoefte is aan een onafhankelijke Nederlandse publieksprijs voor streaming video.”

“Klanten van Ziggo willen gemak en overzicht als het gaat om content. Daar dragen wij aan bij. Een ander doel van de Guidinc. Streaming Video Awards is om tijdens de uitreiking een ontmoetingsplek te zijn voor de makers van producties die te zien zijn op streamingdiensten. Dat vindt Ziggo ook een belangrijk aspect en mede daarom zijn ze nu partner.”

Op 2 december worden de winnaars gedurende een show bij Westerunie op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam bekend gemaakt. De registratie van de uitreikingsshow is vanaf 20.30 uur te volgen via guidinc.nl en bij Ziggo op kanaal 13.

Bron: BM

Categorieën: Media nieuws

BMY Podcast met Emmanuel Ohene Boafo

25 november, 2021 - 01:00

Emmanuel Ohene Boafo begon zo’n elf jaar geleden met spelen bij theatergroep JongRast en speelde daarna de hoofdrol in de film Exit, die bekroond werd met een Gouden Kalf. Hij studeerde vervolgens op de Toneelacademie in Maastricht en liep stage bij Het Nationale Theater. Hier mocht hij een tweejarig talentontwikkelingstraject lopen en in allerlei voorstellingen spelen.

Voor één van die voorstellingen, de monoloog Sea Wall, won hij als jongste en eerste zwarte acteur ooit recent een Louis d’Or, de belangrijkste Nederlandse theaterprijs. Toch blijft zijn ambitie verder rijken dan alleen theater. Hij speelde ook in A’dam – E.V.A., The Paradise Suite en Thuisfront én sprak recent de stem van Black Panter in, in de Nederlandse versie van de Disney+ serie What If..?

Hoe laat Emmanuel zijn sterke geloof in God samen gaan met acteren? Wat heeft hij al die jaren gezaaid waardoor hij nu Louis d’Or kon oogsten? En wat is er voor hem veranderd door het winnen van deze prijs? Vanuit de studio van BM Talk geeft Emmanuel de antwoorden op onder andere deze vragen.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Categorieën: Media nieuws

BM Talk met Shula Rijxman

24 november, 2021 - 04:30

Hoe kijkt ze terug, wat en wie gaat ze missen en wat vooral niet? In deze BM Talk maakt Jeroen te Nuijl nog één keer de balans met haar op. “Dingen kosten tijd. De vrouwenbeweging heeft er ook honderd jaar over gedaan”, constateert Rijxman, die ook iets verklapt over haar toekomstplannen.

Meer BM Talks bekijken? Klik hier en abonneer je op ons YouTube-kanaal om geen video meer te missen. De komende weken zijn onder anderen Ineke Middag, Anne van der Velden en Bastiaan van Dalen te gast in BM Talk.

Bron: BM

Categorieën: Media nieuws

Pagina's